SARA Robotics Logo

SARA Stories

Saliha Skenderovic over de komst van zorgrobot SARA bij Maria Dommer - 08/03/2022

Lees hier het verslag van Saliha Skenderovic, medewerker welzijn bij Maria Dommer. Hoe werd SARA binnen de organisatie geïntroduceerd en hoe gaat het nu?

Info Meer

SARA bij Vitalis Peppelrode – door Saskia van Rooijen - 24/02/2021

Dhr. Gielis was altijd een zeer intelligente en trotse man. Na de opname van hem bij Woonzorggroep Vitalis wist men op de Parkinsonafdeling niet direct hoe met zijn complexe situatie om te gaan. Er waren vooral cognitieve problemen en val gevaar. Hij uitte zich nauwelijks en zei bijna niets. En zelfs de inzet van verschillende deskundigen leidde niet tot enige vorm van interactie.

Info Meer

SARA bij Vitalis locatie Vonderhof – door Nikki Smedts en Wendy Rijsemus - 30/10/2020

Sinds een paar maanden is SARA aan het logeren op Vitalis Vonderhof. Ze beleefd hier mooie momenten en is druk bezig met de gezelligheid om haar heen. Zo is ze door het hele huis wel eens te vinden! Lees hier het verhaal!

Info Meer

Eerste SARA Story – Eline Hulsen, Coördinator Activiteitenbegeleiding bij Ananz wonen – 06/10/2020 - 06/10/2020

Via SARA Stories willen we jullie verhalen met elkaar delen en tips en ideeën uitwisselen. Dit om van elkaar te leren en om met elkaar in gesprek te blijven over technologie in de zorg. Eline van Hulsen deelt hier als eerste haar SARA story. Lees hier haar verhaal.

Info Meer